Minulla on muutamia reseptejä odottamassa julkaisua, joten tuttuun tapaan ruoka- ja leivonta juttuja luvassa. Eilen tein raikkaan limejuustokakun, josta tulossa myöhemmin ohjetta, mutta tänään vuorossa tonnikalapiirakkareseptiä. Olkaa hyvät!
TONNIKALAPIIRAKKA
suolainen piirakkataikina (Myllyn Paras)
sipuli
Alpro ruuanlaittovalmiste
1 prk tonnikalaa
mozzarellapallo
1/2 rs kirsikkatomaatteja
tuoretta basilikaa
suolaa
pippuria
1. Ota piirakkataikina sulamaan n. tuntia ennen valmistusta.
2. Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.
3. Pilko ja paista sipuli.
4. Painele sulanut taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
5. Sekoita ruuanlaittovalmiste, tonnikala, paistettu sipuli, silputtu basilika ja mausteet keskenään.
6. Kaada seos taikinan päälle vuokaan.
7. Pilko mozzarella ja tomaatit siivuiksi, ja asettele ne piirakan päälle.
8. Laita piirakka paistumaan uuniin (225°C) n. 40 minuutiksi.
9. Anna jäähtyä kunnolla ja nauti!
Toivottavasti piditte uudesta tonnikalapiirakkareseptistä ja tulette pian taas lukemaan muita herkkureseptejä.
- S
Toivottavasti piditte uudesta tonnikalapiirakkareseptistä ja tulette pian taas lukemaan muita herkkureseptejä.
- S
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti