maanantai 11. heinäkuuta 2016

KEVYT TONNIKALAPIIRAKKA

Heippa! Viimeisestä postauksesta on hieman aikaa, koska tässä on tehty muuttoa, lomailtu ja elelty jonkin aikaan ilman nettiyhteyttä. Mutta nyt ollaan taas asian äärellä ja pikku hiljaa arki alkaa rullaamaan uudessa kodissa. Olen niin rakastunut uuteen asuntoomme, että en usko tätä vielä todeksikaan. Ennen asuimme vilkkaan juna-aseman vieressä, joten yötä päivää oli hirveä meteli ja kaiken lisäksi asuntomme ohi ajoi jatkuvasti poliisiautoja, ambulansseja sekä paloautoja, sillä sattumalta kaikki sattui olemaan lähellä kotiamme (ainiin ja lenttokenttäkin vielä :) ...) Nyt tuntuu ihan epätodelliselta kun kodissamme ei kuulu ollenkaan ylimääräisiä ääniä. On niin hiljaista, että aluksi oli vaikea edes olla ilman jatkuvaa hälinää. Meillä kuuluu korkeintaan linnun laulua ja lasten leikkimisen ääntä.

Minulla on muutamia reseptejä odottamassa julkaisua, joten tuttuun tapaan ruoka- ja leivonta juttuja luvassa. Eilen tein raikkaan limejuustokakun, josta tulossa myöhemmin ohjetta, mutta tänään vuorossa tonnikalapiirakkareseptiä. Olkaa hyvät!

P7060051


TONNIKALAPIIRAKKA

suolainen piirakkataikina (Myllyn Paras)
sipuli
Alpro ruuanlaittovalmiste
1 prk tonnikalaa
mozzarellapallo
1/2 rs kirsikkatomaatteja
tuoretta basilikaa
suolaa
pippuria

1. Ota piirakkataikina sulamaan n. tuntia ennen valmistusta.
2. Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.
3. Pilko ja paista sipuli.
4. Painele sulanut taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
5. Sekoita ruuanlaittovalmiste, tonnikala, paistettu sipuli, silputtu basilika ja mausteet keskenään.
6. Kaada seos taikinan päälle vuokaan.
7. Pilko mozzarella ja tomaatit siivuiksi, ja asettele ne piirakan päälle.
8. Laita piirakka paistumaan uuniin (225°C) n. 40 minuutiksi.
9. Anna jäähtyä kunnolla ja nauti!

Toivottavasti piditte uudesta tonnikalapiirakkareseptistä ja tulette pian taas lukemaan muita herkkureseptejä.

- S



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti