sunnuntai 29. toukokuuta 2016

MINUN VIIKONLOPPUNI

Tällä hetkellä makaan sohvalla ja olen totaalisen katki. Eilen oltiin katsomassa JVG:tä Hartwall arenalla, joten ilta venyi aika pitkäksi ja nyt on hieman väsynyt olo. Keikka oli juuri sellainen kuin odotinkin - kaikki hittibiisit tuli kuultua ja meno oli todella hyvä. Välillä saattoi kyllä unohtaa minkä esiintyjän keikalla ollaan, kun lähes jokaisessa biisissä oli vähintään yksi artisti fiittaamassa. Lavalla näkyi Jaren ja VilleGallen lisäksi Cheek, Sanni, Anssi Kela, Evelina, Robin ja kakskymmentä muuta. Me ollaan selvästi tultu vanhoiksi, kun keikan jälkeen suunnattiin suoraan seuraavalla junalla kohti kotia. Ei vaan tällä kertaa ollut semmosta fiilistä, että olisi jaksanut lähteä jatkoilemaan sen enempää. Kotona vedettiin iltapalaksi vielä vähän viiniä ja pikkuhodarit samalla kun katsottiin Mestarien liigan finaalia. Yleensä en jalkapalloa seuraa ollenkaan, koska en tajua siitä yhtikäs mitään, mutta kyllä tuo nyt piti katsoa kun kerran sattui tv:stä tulemaan.

IMG_7525


P5280056


Tämä sunnuntai on ollut kyllä todella rento ja kiva päivä. Olen katsonut yhden leffan ja muutaman jakson Frendejä Netflixistä ja lisäksi hieman siivoillut kotia sekä pessyt pyykkiä. Perus sunnuntai hommaa. Kutkuttaisi vielä katsoa muutama jakso lisää Frendejä, mutta tuossa vieressä odottaisi myös kivan kokoinen kasa vaatteita silitettäväksi, jotka pitäisi pakata jo pian laukkuun. Olen nimittäin huomenna lähdössä taas reissuun, kummityttöni synttäreille. Bussi lähtee aamulla kohti Poria ja siellä olisi tarkoitus olla muutama päivä. Tällä hetkellä on aivan veto pois, joten laukun pakkaaminen tai reissaaminen ei kuulosta nyt yhtään houkuttelevalta. Frendien lisäksi tekisi mieli katsoa Pinterestiä, jos sieltä löytyisi uusia ideoita tulevaan kämppään. Voisin vaikka joka päivä käydä kaupungilla kiertelemässä sisustusliikkeissä ja hipelöimässä jokaista tavaraa, mutta ehkä vasta muuton lähestyessä tai sen jälkeen olisi suositeltavaa mennä altistamaan itsensä kiusauksille. Ostoslista on nimittäin yhtä pitkä kuin mun mielikuvitus.

IMG_7531


Ajattelin, että tästä viikonlopusta olisi tullut paljon kuvamateriaalia, mutta ei sitä muista eikä jaksa kuvata kun on kokoajan menossa jossain. Joten nyt joudutte tyytymään muutamaan hassuun kännykkäräpsyyn. Onhan suunnitellut ja taitavasti muokatut kuvat hienoja, mutta niistä puuttuu se rosoisuus, jota itse välillä kaipaan. Ehkä näissä minun kuvissani näkyy sitten se kontrasti niille ammattimaisille valokuville, joita netti on tulvillaan.

P5280093


Rauhallista sunnuntaita kaikille ja mukavaa alkavaa viikkoa!

- S

2 kommenttia:

  1. Kännykkäräpsyt on just hyviä. Ei aina tarvitse olla "täydellistä". Eihän elämä itsekään ole aina kiiltokuvaa.. "Todellisuus kunniaan!" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Nykyään ehkä liikaa on pelkkää kiiltokuvaa, joten on kiva kun on välillä arkisia ja muokkaamattomiakin kuvia.

      Poista