perjantai 27. toukokuuta 2016

WEEKEND INSPO

Ihanaa alkanutta viikonloppua kaikille! Tätä viikonloppua on odotettu pitkään, koska vihdoin minulla ja miehelläni on yhteinen vapaa viikonloppu pitkästä aikaa. Harvoin on enää tällaista luxusta, että molemmat viettäisi yhteistä vapaata viikonloppua. Työ, kouluhommat ja muut menot menee lähes aina ristiin, niin on vaikea järjestää yhteistä aikaa oikein suunnitellusti. Tänään on luvassa aika rentoa ohjelmaa, sillä illalla on naapurini Me&I -kutsut, jonne olen luvannut leipoa jotain herkkuja. Muuten ajattelin tänään lähinnä löhöillä ja katsoa netflixiä. Huomenna luvassa on JVG:n keikka Hartwallilla, joten päivästä tulee varmasti super kiva!
Viimeisen viikon aikana on tullut mentyä pää kolmantena jalkana kokoajan. Alku viikosta käytiin Tampereella sukuloimassa ja oli kyllä kaikin puolin hyvä reissu. Aurinko paistoi todella kuumasti kokoajan, joten oli ihana viettää aikaa ulkona puistoissa istuen. Se on jännä miten erilaiselta ilmasto tuntuu Tampereellakin, kun siellä ei ole merituulta viilentämässä. Minusta on tässä vuosien aikana kasvanut kunnon Tampere fani ja salainen haaveeni on muuttaa sinne joskus tulevaisuudessa.

Kesän bucket list sai myös jo muutaman check-merkinnän, kun kävin testaamassa ensimmäistä kertaa Tampereen kehutun siipiravintolan ja Pyynikin munkkikahvilan. Oli kyllä kaiken sen ylistyksen arvoisia paikkoja ja suosittelen ehdottomasti käymään, jos ette ole koskaan päässeet testaamaan. Niistä munkeista en nyt niin ylistäviä sanoja sanoisi, sillä aika tavallisia munkkejahan ne oli, mutta ehkä odotukset lisäsivät hieman maukkautta niihinkin. :D


Viikonlopun jälkeen ajattelin ottaa uuden aluevaltauksen ja tehdä meikkipostauksen. Yritän parhaani mukaan toteuttaa sen hyvin, mutta nähtäväksi jää mitä siitä tulee. Sen lisäksi tulee varmasti lisää leivontajuttuja, perus kuulumisia ja asukuvia. Pysykää siis kuulolla, jos aiheet kiinnostavat!


Minun viikonloppuni tulee sisältämään rauhallisia aamuja, paljon ruokaa, musiikkia, juhlaa, auringon paistetta ja iloista mieltä. Mitä sinun viikonloppusi pitää sisällään?

- S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti