FRUITIE CAKE
200 g kaurakeksejä
120 g pilttiä (hedelmäsosetta)
150 g ananasta
0,5 l mangososetta
n. 400 g persikoita
1 banaani
8 liivatelehteä
0,5 dl sitruunamehua
1. Murskaa kaurakeksit hienoksi tehosekoittimessa tai minigrip-pussissa kaulimen avulla.
2. Sekoita kaurakeksimurut ja piltti keskenään.
3. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuuan pohjalle.
4. Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään.
5. Soseuta kaikki hedelmät tehosekoittimessa keskenään ja lisää myös mangosose.
6. Kiehauta sitruunamehu kattilassa ja liota liivatelehdet sinne.
7. Kaada sitruunamehu ohuena nauhana hedelmäsoseeseen ja sekoita kokoajan.
8. Kaada hedelmäsose vuokaan ja laita jääkaappiin jähmettymään mieluiten yhdeksi yöksi.
9. Koristele kakku haluamallasi tavalla.
* Saat kakusta täysin gluteenittoman vaihtamalla keksit gluteenittomiksi. Esimerkiksi Semper kaurakeksit sopivat hyvin tähän tarkoitukseen. Käytin kakkupohjassa Semperin Fruit & Oat smoothieta, joka on myös täysin gluteeniton, maidoton ja vegaani.
- S
Nam! :)
VastaaPoista