sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

KANA-PESTOPASTA

P6140003
P6140002
Nyt tulee sellainen herkkuruokaresepti, että suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos vähänkään pestosta tykkää. Tämä kana-pestopasta on varmasti yksi suosikki pastaruuistani. Nyt ei itse asiassa tule mieleen yhtään muuta pastaa, joka menisi tämän ohitse. Mutta nyt kun olen hehkuttanut tätä tarpeeksi, niin itse ohjeen pariin.

KANA-PESTOPASTA

n. 400 g pastaa
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
n. 400 g maustamatonta broileria
ripaus suolaa
1,5 dl ruokakermaa
200 g aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
3 rkl vihreää pestoa
1/2 rs kirsikkatomaatteja

1. Laita pasta veteen kiehumaan.
2. Pilko sipulit ja kirsikkatomaatit pieniksi.
3. Paista broilerit ja sipulit öljyssä pannulla.
4. Mausta broilerit miedosti suolalla.
5. Kun broilerit ovat kypsiä lisää joukkoon kerma, tuorejuusto ja pesto.
6. Kun kastike on hieman kiehahtanut niin lisää sekaan tomaatit.
7. Yhdistä kastike kypsän pastan kanssa ja nauti.
8. Voit halutessasi lisätä pastaan tuoretta basilikaa tai vaikka parmesaania.

- S

2 kommenttia:

  1. Maistoin tätä pastaa pari viikkoa sitten poikani luona ja voin sanoa, että se oli tosi hyvää! Aion itse tehdä sitä huomenna. Suosittelen!

    VastaaPoista
  2. Maistui aika mitättömältä, vaikka ainesosia oli vaikka mitä. Pesto ei maistunut yhtään, outo juttu.

    VastaaPoista