torstai 4. elokuuta 2016

LIMEJUUSTOKAKKU JA MUITA KESÄHERKKUJA

Heippa! Taas vierähti muutama viikko ilman blogin päivitystä, mutta olen reissannut, sairastellut ja elänyt viikon ilman tietokonetta niin blogin päivittäminen ei ole ollut ensimmäisenä mielessä. Tänään sain vihdoin uuden läppärini käyttöön ja nyt testailen kuinka tällä sujuu kirjoittaminen yms. Olen pitkään kärvistellyt vanhalla ja hitaalla läppärillä, joten nyt on niin ihanaa luksusta kun on tehokas, uusi kone käytössä. Nyt kun on uusi läppäri ja arkikin alkaa taas pikku hiljaa rullata normaalisti, niin päivitän varmasti blogianikin hieman useammin. Paljon olisi reseptejä jaettavaksi ja uusia ideoita kokeiltavaksi, mutta katsotaan nyt miten tämä lähtee taas sujumaan.

Kaikenlaista on tullut kokkailtua tässä lähiaikoina, joten ajattelin laittaa tähän postaukseen hieman ideoita teille, mitä voitte kokeilla vielä kesän aikana. Ehdoton suosikkini oli tämä limejuustokakku, jonka tein Kinuskikissan ohjeella.


P7110009


P7110017


P6240043


P7150022


suklaajuustokakku

Nuo herkkuvartaat katosi lautasilta ennätys vauhtia, koska ne olivat aivan törkeän hyviä. Lisäksi tein meille mökille eräs viikonloppu suklaajuustokakun, jossa oli browniekakkupohja. Pohjan kanssa meni vähän mönkään, kun se jäi jostain kohtaa kiinni vuokaan ja rupesi halkeilemaan, mutta se ei makua silti haitannut. Suklaa ei ole minun suosikkien listalla, mutta vieraille tämä ainakin maistui. Kakun päälle keräsin mökin metsästä mustikoita ja loput mustikat meni suoraan pakkaseen. Suunnitteilla on tehdä niistä vaikka mitä herkkuja myöhemmin. Jos joku haluaa ohjetta tuohon suklaajuustokakkuun, niin minulta voi kysellä sitä erikseen. 

- S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti