NEW YORKIN JUUSTOKAKKU
Pohja:
250 g digestivekeksejä
90 g voita
Täyte:
600 g tuorejuustoa
1 prk maitorahkaa
1 dl maissitärkkelystä
3 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria
3 kananmunaa
1 dl kuohukermaa
200 g valkosuklaata
Päälle:
pensasmustikoita
Pohja:
250 g digestivekeksejä
90 g voita
Täyte:
600 g tuorejuustoa
1 prk maitorahkaa
1 dl maissitärkkelystä
3 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria
3 kananmunaa
1 dl kuohukermaa
200 g valkosuklaata
Päälle:
pensasmustikoita
1. Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja voitele reunat.
2. Murskaa keksit blenderissä hienoksi ja sulata voi. Sekoita voi ja keksimurut keskenään ja painele seos tasaisesti vuuan pohjalle.
3. Paista pohjaa uunin keskitasolla 175 asteessa 10 minuuttia.
4. Vatkaa kulhossa tehosekoittimella tuorejuustot ja maitorahka kuohkeaksi seokseksi. Lisää joukkoon myös kerma, sokerit sekä maissitärkkelys ja jatka vatkaamista.
5. Lisää munat yksitellen joukkoon ja sekoita kunnolla.
6. Sulata suklaa ja sekoita sekin hyvin täytteen joukkoon.
7. Kaada täyte pohjan päälle ja paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
8. Kun kakku on jäähtynyt, laita se vielä yöksi jääkaappiin jähmettymään.
Kivoja kakkuhetkiä! :)
- S
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti