sunnuntai 22. toukokuuta 2016

SUMMER BUCKET LIST

P5200028


Kohta on kesä taas täällä! Yhdessä vaiheessa näytti siltä, kuin kesä olis jo alkanut, mutta mun mielestä se alkaa virallisesti vasta kesäkuussa. Ajattelin koota tällaisen listan asioista, joita olisi ihana päästä tekemään kesän 2016 aikana. Kesän lopussa voisin katsoa, mitä juttuja pääsin tekemään ja mitä juttuja jäi puolestaan tekemättä. Vaikka tällaisen listan teenkin, niin haluan silti mennä fiilispohjalla ja nauttia joka hetkestä.

-          Haluaisin käydä ainakin yksillä festareilla. Toukokuun lopussa meillä on tiedossa ainakin JVG:n Hartwallin keikka sekä elokuussa Eppujen 40-vuotis juhlakonsertti, mutta niiden lisäksi haluaisin päästä edes yksille festareille.

-          Haluan ottaa aurinkoa ja saada kivan rusketuksen pintaan (jos vaan Suomen sää suosii).

-          Haluan matkustaa bussilla kauas sukulaisten luo. Jotenkin tykkään istua kesällä bussissa, kuunnella musiikkia lujaa kuulokkeilla ja ihailla maisemia.

-     Haluan syödä paljon ihania grilliherkkuja ja grillata vaahtokarkkeja nuotiolla.

-          Haluan tehdä pitkiä juoksulenkkejä iltaisin, kun ei ole enää niin kuuma.

-          Haluaisin käydä Särkänniemessä, koska olen viimeksi käynyt siellä joskus ihan pienenä. Linnanmäellä on tullut käytyä enemmän kuin tarpeeksi, joten nyt vaihteluksi olisi kiva päästä Särkänniemeen. Jos mahdollista niin voisihan siellä Linnanmäelläkin taas käydä.

-          Haluan syödä paljon mansikoita ja pakastaa niitä koko pakastimen täyteen talven varalle.

-          Haluaisin mennä Suomenlinnaan piknikille. Oih, se olisi niin ihanaa!

-          Haluan nähdä paljon kavereita.

P5200019


-          Haluan päästä käyttämään kivoja kesävaatteita, jotka vaan lojuu vaatekaapissa käyttämättöminä aina huonon sään takia.

-          Haluan viettää aikaa mökillä ja saunoa rantasaunassa. Ainakin Juhannuksena siellä tullaan olemaan toivon mukaan.

-          Meillä on muutto edessä kesällä, joten toivon että muutto onnistuu hyvin ja saadaan asunnosta tehtyä meidän näköinen. Odotan innolla, että pääsen tekemään uusia sisustushankintoja ja laittamaan kotia kuntoon.

-          Haluan lukea monta kirjaa. Kirja ehdotuksia saa vinkata.

-          Haluan käydä kampaajalla laittamassa itselleni uuden kesätukan.

-          Haluan nauttia joka hetkestä!

-          Kesä loppuu aina liian lyhyeen, mutta jos vaan mitenkään aikaa riittää ja mieheni kanssa lomat menee yksiin niin haluaisin päästä käymään Tukholmassa, mutta voisin jo veikata, että tämä ei tule tapahtumaan. :D Aina saa haaveilla.

-          Haluan päästä syömään munkkeja Tampereelle Pyynikin munkkikahvilaan. Niitä on hehkutettu niin paljon, joten pakkohan ne on päästä testaamaan.

P5200026

Mitkä ovat teidän kesäsuunnitelmat?

- S

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa sun bucket list :) Monta asiaa oli samoja kuin mullakin.. mm. Särkänniemi/Linnanmäki mullakin mielessä, mut katotaan nyt, tuleeko lähdettyä :D Ps. Annoit mulle inspiksen kirjoittaa omaan blogiinkin tällaisen ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! Kirjota ihmeessä, niin tuun lukemaan. :)<3

      Poista